Brev fra 92-gruppen til miljø- og fødevareministeren ifm. COP13 november 2016

Den 8. november 2016

Ang. 92-gruppens position ifm. Biodiversitetskonventionens 13. partskonference i Mexico i december 2016 og muligheden for et møde

Kære Esben Lunde Larsen

Fra 92-gruppen ser vi mødet i Biodiversitetskonventionen i Mexico i december som en vigtig mulighed for at styrke den internationale indsats for bevarelse af den biologiske mangfoldighed.

Danmark har over mange år spillet en vigtig rolle i arbejdet under konventionen og vi håber, at dette vil fortsætte.

Vi kan forstå, at du skal deltage i partskonferencen på Danmarks vegne og det glæder os. I den forbindelse sender vi dig 92-gruppens positioner om, hvad vi mener, det er vigtigt, at Danmark arbejder for op til og under partskonferencen.

Lige som vi for nyligt mødtes med din ministerkollega Lars Christian Lilleholt forud for partskonferencen i Klimakonventionen (COP22), håber vi også at få mulighed for at mødes med dig før biodiversitetspartskonferencen for at diskutere denne position og Danmarks rolle på partskonferencen.

Vi håber således, at du vil have mulighed for at sætte tid af til et sådant møde før konferencen.

Med venlig hilsen

Troels Dam Christensen

Sekretariatsleder, 92-gruppen

Om 92-gruppen

92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling er et samarbejde mellem 25 danske miljø- og udviklingsorganisationer, der blev dannet i forbindelse med FN's Miljø- og Udviklingskonference i Rio de Janeiro i 1992.

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og bringe dig indhold, der er i overensstemmelse med dine interesser.
Læs mere Jeg accepterer