2014

Nyhedsbrevet fra december 2014

Nyhedsbrevet fra december 2014

På trods af fremskridt på klimaområdet tidligere på året i forbindelse med bl.a. Ban Ki-Mons klimatopmøde i New York, endte COP20 med et skuffende resultat.

September Nyhedsbrev nr. 96

September Nyhedsbrev nr. 96

FN klimatopmødet den 23. september må blive et vendepunkt.

Juni 	Nyhedsbrev nr. 95

Juni Nyhedsbrev nr. 95

Der var en konstruktiv stemning på FN klimamødet i Bonn i juni. Men der er stadig lang vej igen, før vi har en brugbar klimaaftale.

Maj Nyhedsbrev nr. 94

Maj Nyhedsbrev nr. 94

Hvis den nye handelsaftale mellem EU og USA skal gavne ulandene, kræver det en aktiv indsats med fokus på ulandenes interesser og en styrkelse af globale aftaler.

Marts Nyhedsbrev nr. 93

Marts Nyhedsbrev nr. 93

Læs miljøminister Kirsten Brosbøls bud på hvad hendes prioriteter er i forbindelse med de nuværende Post 2015-forhandlinger.

Februar Nyhedsbrev nr. 92

Februar Nyhedsbrev nr. 92

Regeringen satte sig høje mål for klima- og energipolitikken, da vi kom til for godt to år siden, og vi er godt på vej til at opfylde målene.

Om 92-gruppen

92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling er et samarbejde mellem 25 danske miljø- og udviklingsorganisationer, der blev dannet i forbindelse med FN's Miljø- og Udviklingskonference i Rio de Janeiro i 1992.

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og bringe dig indhold, der er i overensstemmelse med dine interesser.
Læs mere Jeg accepterer