2013

Februar Nyhedsbrev nr. 85

Februar Nyhedsbrev nr. 85

Franske Total vil i august-september lave deres første dybe efterforskningsboring i Nordjylland ned til den alunskifer, som de håber at producere skifergas fra med hydraulisk frakturering (”fracking”).

April	Nyhedsbrev nr. 86

April Nyhedsbrev nr. 86

Opgaven med at udvikle nye udviklingsmål efter 2015 er i fuld gang. I det arbejde skal en række ting lykkes: Det vigtigste er at fortsætte indsatsen fra 2015-målene men samtidig hæve ambitionerne.

Juni Nyhedsbrev nr. 87

Juni Nyhedsbrev nr. 87

EU står ved en vigtig skillevej, når de europæiske lande i det kommende års tid skal nå til enighed om, hvordan en klima- og energipakke for tiden frem til 2030 skal se ud.

Juli Nyhedsbrev nr. 88

Juli Nyhedsbrev nr. 88

Mange kokke fordærver maden. Det er ikke pænt at sige, men de internationale klima- forhandlinger er desværre et billede på, at en opslidt kliché til tider passer.

September Nyhedsbrev nr. 89

September Nyhedsbrev nr. 89

FN's 68. Generalforsamling står for døren med status for de 2015-mål, der nærmer sig udløbsdatoen, og med debat om fremtidens 2030-mål.

December Nyhedsbrev nr. 91

December Nyhedsbrev nr. 91

Forhandlingerne på COP19 i Warszawa blev nøjagtig så højspændte og ud- fordrende, som man kunne forudse.

Om 92-gruppen

92-gruppen - Forum for Bæredygtig Udvikling er et samarbejde mellem 25 danske miljø- og udviklingsorganisationer, der blev dannet i forbindelse med FN's Miljø- og Udviklingskonference i Rio de Janeiro i 1992.

 

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og bringe dig indhold, der er i overensstemmelse med dine interesser.
Læs mere Jeg accepterer